Aktuell information


UPPSTART HÖSTEN 2017
 
Vecka 36 drar de ordinarie kurserna igång igen! Ny kontaktperson och samordnare för kursverksamheten kommer från och med 16 augusti att vara Hanna Källdin (mer om henne kan du läsa under fliken "Personal"). Vi önskar henne riktigt varmt välkommen och önskar såklart också alla deltagare riktigt varmt välkomna till hösten 2017!
 


Vill du gå kurs i teater?
 

På Teaterhuset erbjuder kursverksamheten teaterkurser för dig som såväl vill prova på som vidareutveckla och fördjupa dig inom teater och skådespeleri. Alla våra kurser utgår från teatern som ett demokratiskt görande och leds av utbildade teaterpedagoger och syftet är att vi, genom djupgående utbildning och ett positivt socialt sammanhang, ska hjälpa dig att finna och göra dina berättelser och uttryck synliga. För att se våra kurser klicka på "Kurser". För att göra en anmälan klicka på "Kursanmälan".

 

Vad har vi på gång?


Kursverksamheten har i sin ordinarie verksamhet för tillfället cirka 200 deltagare i åldrarna 7 år och uppåt. Utöver detta har vi även kortkurser, workshops och läger på såväl sportlov, höstlov som sommarlov. Dessa finns för olika åldrar och ser olika ut beroende på tidigare teatererfarenheter. I Teaterhuset pågår också många spännande projekt som ger föreställningar hela året runt (såväl på engelska som svenska)! Vill du boka biljetter eller läsa mer om dessa gå till "PÅ SCEN".


Varmt välkommen till ett levande Teaterhus!
 


Kontakt


Vid frågor gällande vår teaterverksamhet och våra kurser mejla:

kurs@teaterhuset.nu
Tel mobil: 0706488728
Tel kontor: 031-273093