Aktuell information

 Teaterkurs på sportlovet!
Är du mellan 6-10 år (Född 08-11) och nyfiken på teater? Då är vårt sportlovsläger något för dig!
Vi kommer under tre dagar att göra alltifrån kreativa och roliga teaterlekar till kortare fantasifulla teaterstycken som vi visar upp för varandra.  Mycket skratt och glädje utlovas!
Tid: 12-14 februari kl. 9.00-14.00
Plats: Teaterhuset, Baggåkersgatan 8, Mölndal
Kostnad: 900kr + medlemsavgift i ATR o Teaterhuset (70kr 0-12år)
Antal platser: 24st
Medtages: Mjuka kläder, kall lunch och kanske en frukt till mellanmål
Anmälan senast: 5 februari på kurs@teaterhuset.nu
Informationen vi behöver i anmälan är; namn, personnummer(fullständigt), adress, telefon och mejl.
Anmälan är bindande. Ni får bekräftelse på mejl innan den 6 februari om ni fått en plats. Ni registreras i vår verksamhet och får faktura skickad till den mejladress ni angivit.
 


Vill du gå kurs i teater?
 

På Teaterhuset erbjuder kursverksamheten teaterkurser för dig som såväl vill prova på som vidareutveckla och fördjupa dig inom teater och skådespeleri. Alla våra kurser utgår från teatern som ett demokratiskt görande och leds av utbildade teaterpedagoger och syftet är att vi, genom djupgående utbildning och ett positivt socialt sammanhang, ska hjälpa dig att finna och göra dina berättelser och uttryck synliga. För att se våra kurser klicka på "Kurser". För att göra en anmälan klicka på "Kursanmälan".

 

Vad har vi på gång?


Kursverksamheten har i sin ordinarie verksamhet för tillfället cirka 200 deltagare i åldrarna 7 år och uppåt. Utöver detta har vi även kortkurser, workshops och läger på såväl sportlov, höstlov som sommarlov. Dessa finns för olika åldrar och ser olika ut beroende på tidigare teatererfarenheter. I Teaterhuset pågår också många spännande projekt som ger föreställningar hela året runt (såväl på engelska som svenska)! Vill du boka biljetter eller läsa mer om dessa gå till "PÅ SCEN".


Varmt välkommen till ett levande Teaterhus!
 


Kontakt


Vid frågor gällande vår teaterverksamhet och våra kurser mejla:

kurs@teaterhuset.nu
Tel mobil: 0706488728
Tel kontor: 031-273093