loggahusetnypytte

Plötsligt en dag har någon sågat ner Kottens älskade gran, skogens högsta gran till råga på allt.. Och inte nog med det, granen har landat rakt på en musfamiljshus!
Lillmusen som har varit ute och samlat blåbär blir helt förtvivlad när han kommer tillbaka och ser vad som hänt med familjens hem. Lillmusen hade ju lovat att vakta huset när familjen när han var borta och nu är han övertygad att han kommer att få skulden för det som hänt.
Men Kotten vaknar till liv efter fallet och nu startar ett äventyr när Kotten & Lillmusen ska hitta den som är skyldig till allt spektakel. 

En barnföreställning som passar stora som små full med musik, skoj och spännande upptåg.
Föreställningen är ca 40 min lång och kostar 70 kronor för alla som fyllt 3 år.
Totalt spelas 8 föreställningar under höstlovet.

Nu nalkas äntligen vintern igen och den 7e december förgylls mörkret återigen av vår vintershow Drömmen om Mölndal, i år med "För Mölndal - i tiden". En föreställning som utspelar sig på ett av Mölndals mindre hotell som tack vare den växande turismen nu kan frächa upp sin image. Frågan är bara, vad äter turister? Chifrö?
Här bjuds ni in till dukade bord i vår inbjudande salong där ni sittandes under kristallkronornas mysiga sken förhoppningsvis både roas och trivs. Livet e gött. YOLO.
Meny och biljetter släpps inom kort, håll utkik på Teaterhusets sociala medier för spännande uppdateringar.

Är ni ett företag som vill boka ett större antal biljetter eller få besök av showgruppen? Maila drommenommolndal@teaterhuset.nu så återkommer vi så fort vi kan.