loggahusetnypytte

Teater- Från idé till Premiär

Det har skett ett mysterium på Teaterhuset i Mölndal.
Teaterdirektören är försvunnen och det är du, ihop med resten av deltagarna  som skriver fortsättningen. Att lösa mysteriet och peka ut den skyldige är sedan upp till publiken. 
 
Under 5 dagar arbetar vi från idé till färdig produktion.
När vi startar få ni grundförutsättningarna för mysteriet och sen utvecklar vi det tillsammans. Men för att bjuda publiken på en spännande upplevelse krävs att många bitar faller på plats. Vi kommer att arbeta med kostym, mask, scenografi, karaktärsarbete, improvisation, manus, regi och mycket mer allt för att göra en så klurig och rolig föreställning som möjligt. 
 
Syftet är att under 5 dagar gå från idé till färdig produktion.
Sista dagen har Mysteriet premiär för anhöriga. Föreställningen spelas för mindre grupper där man anmäler sig till det tillfälle man vill gå, vi avslutar med fika. 

Kollot riktar sig till dig som är nyfiken på teater både som skådespelare men även om du vill prova på att arbeta i den kreativa processen i produktionen. 
Du måste alltså inte vilja stå på scen utan är även varmt välkommen att delta om du vill vara med och skriva, regissera, arbeta med teknik, scenografi, kostym eller annat. 
Inga förkunskaper krävs för att delta.
Anmälan sker via formuläret här bredvid, det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller, vi bekräftar ditt deltagande vi mail .  Sista anmälningsdag  15/6 2020
 
Medtag egen lunch. Klä dig bekvämt och efter vädret då viss aktivitet kommer att vara utomhus. 
Lägret leds av personal från Teaterhuset och är ett samarbete med Mölndals stads sommarlovsaktiviteter.
Deltagande i lägret är helt kostnadsfritt. 

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?
Maila info@teaterhuset.nu - 031878989


Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Så mycket arbete som möjligt kommer att ske utomhus och den publika uppvisningen i mindre grupper. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för teaterhusets personal.

Anmälningsformulär

Anmälan är en intressenanmälan, det är först när du fått en bekräftelse vi bekräftar ditt deltagande.

  • Det är till denna adress vi skickar all information och bekräftelse.