Bon appetit
en kryddstark revy

Bon Appetit är en revy av och med ungdomar från Teaterhusets ungdomsverksamhet. Förra året satte de upp revyn Gott & Blandat och i år är de tillbaka med en förställning fylld med dans,  skratt och sång! 

Restaurangen Musslan ligger i Mölndals innerstad, en vacker italiensk restaurang, från utsidan sett. På insidan är hela restaurangen fylld med mögel, omotiverad personal och en försupen ägare. Folk anser Musslan som en “turistfälla” där maten ger dig salmonella. Det har tillochmed gått så långt att kommunen vill köpa upp lokalerna för en ny bamba.
Som tur är får någon upp ögonen för musslan. En ny hovmästare, hon kommer till stan och nu blir Musslan den populäraste restaurangen i Storgöteborg. Människor börjar vallfärda till Mölndal för att äta där och det bildas köer ända ner till Fässbergskyrkan. Tyvärr hanterar människor förändring väldigt olika, och en hel del skumma typer dyker upp på restaurangen.

Föreställningar

(KLICKA PÅ DATUM FÖR ATT KOMMA TILL BILJETTBOKNINGEN)

Biljetterna kostar 120 kr

Vid frågor om föreställningen, bokning eller andra funderingar kontakta oss på
073 316 65 44 eller ungdom.teaterhuset@gmail.com

Inför ditt besök hos oss

Föreställningen är ca  2,5 timmar lång inklusive en paus på 20 minuter.
Före och i pausen finns fika att köpa på plats.

Föreställningen spelas på Teaterhuset på Baggåkersgatan 8 i Mölndal
För dig som kommer med bil finns en stor avgiftsfri parkering utanför Teaterhuset. Åker du kollektivt är närmsta hållplats Gamla Tingshuset, dit går buss 25 från Göteborg.

Lokalen är tillgänglighetsanpassad för rullstol och det går att komma in på Teatern via ramp från utsidan men meddela gärna innan om ni behöver plats för rullstol eller andra hjälpmedel. Har du behov av bilder på från lokalen eller annan information inför ditt besök nås vi lättast via mail på ungdom.teaterhuset@gmail.com
Ledsagare går självklart in gratis, men meddela oss gärna i förväg.