loggahusetnypytte

Teaterhuset Mölndal har äran att bjuda in er till årets familjeteater på Delbancogatan 10:


Hår!
-en filurig musikal


I en värld av filurer kan vad som helst hända. I Hår får vi får följa Claes som kommer till staden för att gå med i KAMO (Kvarnbyns Armé Mot Onda). I parken möter han filurer av alla dess slag. Vi får möta Fanta som är gul, Ubbe med det långa håret, Fiol som går runt och sjunger för sig själv och Fiat som är helt galen i bilar. Några bloggar med sina vänner, andra gör yoga och alla kan spricka ut i sång och dans i tid och otid. För Claes som kommer från en mindre by så är allt nytt och spännande men förvirrande. I Byn så var allt lätt, I stan finns så mycket val och funderingar. Vilken väg ska man gå? Och vart är gubbdagiset på väg? Varför dyker det upp harar i parken? En förvirrad tid för alla filurer. 

Föreställningen är nyskriven men historien är inspirerad av musikalen Hair.


Om föreställningen

Premiären är 14e juni och föreställningen spelas på fredagar klockan 18 samt lördagar och söndagar klockan 13 & 16, med några undantag. 
 

Föreställningen ca 2 timmar inkl. paus. 

Biljetterna kostar 125 kr.

Sedan sommaren 1991 har Teaterhusets medlemmar satt upp familjeteater utomhus och sedan ett par år håller vi till i en fin skogsglänta bakom hemvärnsgården i Mölndal. Med teater,  sång och dans hoppas vi kunna roa både stora och små. Välkomna!

Vid frågor om föreställningen, bokning eller andra funderingar kontakta oss på Facebook eller info@teaterhuset.nu