loggahusetnypytte

Kurs på teaterhuset


VÅRTERMINEN 2024
Vi startar v.3 och avslutar v.17
(
med uppehåll för sportlov v.7 och påsklov v.14)


För mer information om U-projekt för dig mellan 15-20 år,  klicka här!

Anmälan & återanmälan:
Intag av nya deltagare görs under sommarlovet och (i mindre utsträckning i) januari varje år. 
Alla fakturor sänds via mejl. Är det så att ert barn/du går kurs och inte tänker fortsätta hör då alltid av dig till oss i samband med terminens slut.
Betald avgift återbetalas ej, om det inte finns särskilda skäl.

Kostnad:
Kostnaden för deltagare i ordinarie kurs är 1150 kr/termin exklusive medlemsavgifter till Amatörteaterns riksförbund och Teaterhuset som är totalt 100kr/år för deltagare till och med 14 år, 250 kr/år för de som är 15 – 20 år och 500 kr för alla över 21 år. Betald avgift återbetalas ej, om det inte finns särskilda skäl. Faktura skickas till din angivna mejladress. Meddela oss om du byter adress eller kontaktuppgifter.

Våra grupper & pedagoger:
I våra grupper har vi ca 12-14 deltagare per pedagog. Vi har två grupper igång i huset samtidigt, vilket gör att vi har möjlighet att samarbeta lite extra dessa grupper emellan. Vi önskar att deltagarna alltid kommer till teaterpasset med kläder anpassade för rörelse.
Läs mer om våra pedagoger under fliken "Personal".

Vid frånvaro eller sjukdom:
För teaterpedagogerna är det viktigt att ni meddelar om det är så att du/ditt barn är sjuk, inte kan komma eller är sen till teaterpassen. Sänd då ett mail oss. Kontaktuppgifter finner du nedan.

Information till vårdnadshavare:
Anhöriga är alltid välkomna att under teaterpassen stanna kvar i Teaterhusets foajé. Där finns kaffe eller te att koka och trådlöst nätverk att tillgå. För att undvika olyckor säg också till era barn att det blir mörkt på parkeringsplatsen på kvällarna och att det därmed är viktigt att de inte springer ut på parkeringen efter teaterpasset utan att de istället blir upphämtade av er vid dörren.

Kontaktuppgifter:
Mejl: kurs@teaterhuset.nu
Tel: 0706-488706

Vill du gå kurs i teater?

På Teaterhuset erbjuder kursverksamheten teaterkurser för dig som såväl vill prova på som vidareutveckla och fördjupa dig inom teater och skådespeleri. Alla våra kurser utgår från teatern som ett demokratiskt görande och leds av utbildade teaterpedagoger och syftet är att vi, genom djupgående utbildning och ett positivt socialt sammanhang, ska hjälpa dig att finna och göra dina berättelser och uttryck synliga. För att se våra kurser klicka på "Kurser". För att göra en anmälan klicka på "Kursanmälan".

Vad har vi på gång?

Kursverksamheten har i sin ordinarie verksamhet för tillfället cirka 100 deltagare i åldrarna 9 år och uppåt. I Teaterhuset pågår också många spännande projekt som ger föreställningar hela året runt (såväl på engelska som svenska)! Vill du boka biljetter eller läsa mer om dessa gå till "PÅ SCEN".
Är du intresserad av att veta mer om vår projektverksamhet för unga & vuxna klicka här

Varmt välkommen till Teaterhuset


Kontakt


Vid frågor gällande vår teaterverksamhet och våra kurser mejla:

kurs@teaterhuset.nu
Tel: 0706488706