loggahusetnypytte

TEATERFESTIVAL 2019FREDAG 5/4 
18.00
Melonerna – Kaos i Underlandet 
av Anna Henriksson 
En penna för att styra allt, det är mycket makt att lägga i händerna på två ovetande systrar. Underlandet vänds uppochned med deras omskrivningar och nu är det upp till tjejerna att rädda sagofigurerna från onda fen innan det är för sent. 
 
19.00
Gott och Blandat – En midsommarnatt av Gott och Blandat 
Det är 10 år sen de firade midsommar tillsammans, nu är det dags igen. Kommer de lösa frågan alla ställt sig i 10 år..?
 
20.00
Överkokta köttbullarna – Det mystiska huset
av Ingelin Angerborn 
Skumma saker händer hemma hos familjen Henriksson. Strumpor flyger av, lampor blinkar och klosstorn rasar helt utan anledning. Men det kan inte vara något övernaturligt för spöken finns ju inte. Eller…?


LÖRDAG 6/4
12.00
Teater Regnbågarna (Hindås Teater) – De onda och de goda 
av Linda Smedberg och Regnbågarna
Malificent och Fén gillar att vara elaka. De bestämmer sig för att ta över landet Godis där godingarna bor. För där verkar det vara kul och mysigt, å så kan man inte ha det. 
 
13.00
BananPratarna (Hindås Teater) - Vilda västerns-internationella-jättekriminella-banditliga och ryssen
av Linda Smedberg
Bob-ligan har äntligen fått ihop ett rejält byte och Bob har gett sig av för att gömma undan pengarna. De är ständigt på sin vakt så inte Sheriffen Big Mac och hennes vice Sheriffer dyker upp. Men Bob råkar ut för en olycka och det är lite svårt att få ur henne var hon gömt pengarna. Det blir inte lättare när ryssen dyker upp.
 
 
14.00
Amöborna – GÖTEBORG, en historiskt korrekt introduktion
En tragedi i tre delar som beskriver milstolpar i Göteborgs historia. Vi har i denna föreställning försökt fånga det typiska Göteborgska med humor och värme.
 
15.00
Lindas Hönshus 
 
16.00 
Magic Crystal Kids –Det mystiska huset
av Ingelin Angerborn 
En kväll med barnvakt, tacos och spel blir inte alls som barnen tänkt sig när konstiga saker börjar hända i huset. Samuels docka flyttar sig, Monopolet svävar och de vuxna svimmar till höger och vänster. Vad är det som händer och hur ska de klara sig ur knipan?
 
17.00 
Hubba Bubba – Skönheten och Odjuret
av Linda Smedberg fritt efter filmen med samma namn
Belle uppvaktas av den narcissistiska Gaston och flyr in i skogen. Där upptäcker hon ett slott som bevarar en mörk hemlighet. Det vilar en förbannelse över slottet och dess invånare. Kanske Belle kan vara lösningen de alla väntat på. 
 
SÖNDAG 7/4
12.00
Superkids – Talang 2019
av Super kids och Emeli Jansson
Äntligen är det dags för ett av Sveriges mest omtyckta tv-program, Talang 2019! Publiken bjuds på enastående nummer av fantastiska talanger. Juryn är hård men rättvis, spänningen är olidlig. Missa inte detta! 
 
13.00
Potatish – 95 % är ett totalt jäkla mörker
av Johanna Emanuelsson
TV och tidningar är fulla av prat om pengar pengar pengar, som får marknadens hjul att snurra, men hur ser det ut i barnens värld? Hur förhåller man sig till pengar om man själv inte tjänar några? Hur stor roll spelar det var man bor och vad ens föräldrar jobbar med? Får man behålla sin bästa vän även om tröjan inte är av rätta märket? 
 
14.00
Nästan seriöst– En nästan seriös pjäs
av Nästan seriöst och Emeli Jansson
 
Var är rektorn? Det är den ständiga frågan på Lökaskolan i Mölndal. Skolan svämmar över av problem som måste åtgärdas.  Nästan seriöst presenterar en egenskriven nästan seriös pjäs om mord, missförstånd och en dysfunktionell lärarkår.