loggahusetnypytte

Kontroversiell revy i samtiden

Det är kris. Överallt är det kris. Framförallt på Teaterhuset i Mölndal. Några ungdomar har nämligen bestämt sig för att de vill göra en revy. Det ryktas om att den dessutom ska vara kontroversiell,  utspela sig mitt i samtiden och vara banbrytande rolig.

K.R.I.S! - Kontroversiell Revy I Samtiden är en totalföreställning om hur det är att leva som ungdom i Sverige och Mölndal, mitt i en brinnande omvärld. En berättelse om yttrandefrihet, populism, individualism, makt och skrattets roll, eller ickeroll, i samhället. En kavalkad av sång, dans, humor, samhällskritik, blaj och allvar. Av ungdomar, med ungdomar, om ungdomar. 

Föreställningar

(KLICKA PÅ DATUM FÖR ATT KOMMA TILL BILJETTBOKNINGEN)


Biljetterna kostar
120 kr för vuxna (över 25 år)  och
90 kr för ungdomar (under 25 år)

Föreställningen är ca 2 timmar och 10 minuter inkl. paus.
Före och i paus finns fika att köpa på plats.

Vid frågor om föreställningen
kontakta oss på
ungdom.teaterhuset@gmail.com

Inför ditt besök hos oss

Föreställningen spelas på Teaterhuset på Baggåkersgatan 8 i Mölndal. 

För dig som kommer med bil finns en stor avgiftsfri  parkering utanför Teaterhuset.
Åker du kollektivt är närmaste hållplatser Gamla Tingshuset och GoCo,  dit går buss 25 respektive buss 758 från Göteborg. 

Lokalen är tillgänglighetsanpassad för rullstol och det går att komma in på Teatern via ramp från utsidan men meddela gärna innan om ni behöver plats för rullstol eller andra hjälpmedel. Har du behov av bilder på från lokalen eller annan information inför ditt besök nås vi lättast på ungdom.teaterhuset@gmail.com
Ledsagare går självklart in gratis, men meddela oss gärna i förväg.